Webinar: Starten met je eigen studio

19 december, 2022

Wil jij als organisatie meer doen met online videocommunicatie? Bijvoorbeeld in de vorm van een webinar, interne videoboodschap of online e-learning? Het hebben van een eigen webcaststudio brengt dan al snel voordelen met zich mee. Op 2 februari 2023 organiseren wij om 14.00 uur de webinarStarten met je eigen studio 

Starten met je eigen studio

Tijdens de webinar nemen twee experts, Paul Hendricksen en Sytse Elzinga, je mee in de wondere wereld van webinars en webcasting en bespreken we de mogelijkheden en de voordelen van een eigen inhouse webcaststudio. Onderwerpen die tijdens de webinar besproken worden zijn onder andere: 

  • Webcast studio: Waarom, wat en hoe?  
  • Ontwikkelingen online video  
  • Veranderingen afgelopen jaar 
  • Toepassingen webcast studio  
  • Basis webcast studio en uitbereidingen  
  • Investering  

Onze INTER webcaststudio begint met een ‘basis studio’ en kan naar wens worden uitgebreid met verschillende opties en keuzes. In de webinar lichten we alle opties toe en is er natuurlijk de gelegenheid om vragen te stellen aan de sprekers Paul en Sytse. 

Paul Hendricksen
Paul is de studiogoeroe binnen INTER. Met zijn audiovisuele achtergrond én ervaring als stemacteur voelt Paul zich als een vis in het water in een studio. Paul weet alles over studio’s en adviseert onze klanten hierin. Paul komt in zijn functie regelmatig bij organisaties op locatie om te kijken welke studio oplossing het beste aansluit bij het vraagstuk van de organisatie. Paul gaat geen uitdaging uit de weg en denkt graag met je mee. 

Sytse Elzinga 
Sytse werkt als Solutions Architect bij INTER, met een focus op broad- en webcasting. Sytse komt binnen zijn functie als Solution Architect veel bij organisaties op locatie om te kijken hoe de ruimte eruitziet en welke apparatuur er nodig is voor de inrichting van een nieuwe studio. Door zijn jarenlange ervaring heeft hij al vele studio’s ingericht en weet hij als geen ander wat er nodig is om een succesvolle studio te bouwen.  

Ben jij erbij? 

De webinar vindt plaats op 2 februari om 14.00 uur en duurt ongeveer drie kwartier. Ben jij erbij? Meld je dan snel aan via de onderstaande button! 

Meld je hier aan voor de webinar