E-learning

E-learning is de verzamelnaam van leeractiviteiten met behulp van informatie- en communicatietechnologie (in het bijzonder internettechnologie). E-learning kan toegepast worden op (hoge)scholen, universiteiten, opleidingscentra en bedrijfsopleidingen. E-learning kan door middel van webinar, webcast of video on demand. Webinars maken online leren eenvoudig. Gebruikers kunnen eenvoudig presentaties volgen en direct vragen stellen die direct worden beantwoord.

BHV instructies

Iedere organisatie heeft er mee te maken, BHV wat staat voor Bedrijfshulpverlening. BHV instructies worden nu vaak opgeslagen in dikke langdradige ordners die over het algemeen vrij snel onder in de kast verdwijnen. Zo kan een organisatie zijn BHV plan keurig op orde hebben voor de buitenwereld, terwijl het personeel er eigenlijk weinig vanaf weet.

Lees verder

College aan studenten

Bereid studenten nog beter voor. Laat ze na het volgen van een fysiek colleges het nogmaals online bekijken. Hierdoor kunnen studenten op hun gemak in een andere omgeving betere aantekeningen maken. Selecteer belangrijke fragmenten om te hergebruiken in blogs of toekomstige colleges. Het gebruik van een webcast is bijna niet meer te negeren als aanvulling op (hoor)colleges.

Lees verder

Training medewerkers

Leren houdt mensen scherp. Bovendien als uw medewerkers een training, cursus of workshop volgen, vergroten zij niet alleen hun (vak)kennis die zij direct kunnen toepassen, maar (mogen) leren verhoogt ook de motivatie. En het is algemeen bekend dat tevreden medewerkers de omzet verhogen.

Lees verder

Vraag vandaag nog een demo aan

Benieuwd naar de mogelijkheden van StudioCast? Wij laten u graag zien wat een webcast studio voor u kan betekenen.

Vraag demo aanVraag brochure aan