Oplossingen

Vandaag de dag blijven organisaties en bedrijven graag in contact met hun achterban en stakeholders. Het afgelopen jaar heeft onlinevideocommunicatie een grote ontwikkeling doorgemaakt. Wij hebben de vraag naar webcast studio’s explosief zien stijgen. In deze leaflet leggen wij uit wat een webcast studio is en welke voordelen een eigen studio met zich meebrengt.

Wat is Studiocast?

De webcast studio heeft als doel om zelf eenvoudig professionele webinars en video’s te maken. Deze kunnen gebruiksvriendelijk geproduceerd worden. Deelnemers sluiten live of on-demand aan via het internet. De webcast studio is speciaal ontwikkeld voor bedrijven en organisaties die op een eenvoudige manier meer gebruik willen gaan maken van videocommunicatie. Het systeem is gebruiksvriendelijk en breed inzetbaar. Er zijn geen AV-professionals nodig, na een korte training kunnen getrainde medewerkers een video en/of webinar zelf regisseren.

De voordelen

  • Laagdrempelig binnenlopen in een eigen studio

  • Eenvoudige bediening

  • Geen studiospecialisten nodig

  • Interactie met kijkers, via polls en enquêtes

  • Geen reis- of huurkosten

Wat levert het op?

Met een relatief kleine investering, beschikken organisaties al over een eigen webcast studio. Om een professionele webinar te realiseren adviseren wij om te kiezen voor de basis webcast studio. Om tot de perfecte oplossing te komen gaan onze webcast experts graag met je in gesprek.

Hoe ziet de vaste aanpak eruit?

Tijdens een kennismakingsgesprek inventariseren wij de wensen waarna de juiste studio wordt geselecteerd. Wij leveren en installeren de studio gebruiksklaar. Vervolgens geven wij eindgebruikers training en instructie d.m.v. demo’s, video’s, workshops of handleidingen. Op de achtergrond wordt direct de support ingeregeld. Na oplevering kunnen medewerkers direct starten met streamen of opnemen, zonder zich zorgen te hoeven maken om de techniek.

Vraag vandaag nog een demo aan

Benieuwd naar de mogelijkheden van StudioCast? Wij laten u graag zien wat een webcast studio voor u kan betekenen.

Vraag demo aanVraag brochure aan