Ontmoet het Studiocast team

13 december, 2022

Onlangs hebben wij een nieuwsbericht geschreven over de vernieuwing van onze (webcast)studio. Niet alleen de studio heeft een opfrisbeurt gekregen, ook het Studiocast team telt een aantal nieuwe gezichten! Graag stellen wij het gehele team aan je voor. Vertellen we je meteen wat er allemaal komt kijken bij het realiseren van een studio. 

We beginnen met Paul. Paul is onze studiogoeroe. Met zijn audiovisuele achtergrond én ervaring als stemacteur voelt Paul zich als een vis in het water in een studio. Paul weet alles over studio’s en is het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Heb jij een vraag? Of wil je eens langskomen in onze showroom voor een demo? Dan neemt Paul contact met je op!

Geen vraagstuk is te gek voor Sytse en Barteld. Als Solutions Architect komen zij bij de klant op locatie om te bekijken hoe de ruimte eruitziet en welke apparatuur er nodig is voor de inrichting van een nieuwe studio. Dit noemen wij een schouw. Na de schouwing van de ruimte, denken zij de inrichting van de studio technisch uit.  

Roel en Hugo zijn onze vaste studiobouwers. Zij bouwen iedere studio van A t/m Z en gaan geen uitdaging uit de weg. Als Project Engineer en Project Teamleider ben je vaak onderweg om toffe projecten op locatie te bouwen. Onlangs hebben ze nog een mooie studio gebouwd in Milaan! Bekijk hier een aantal van de studio’s die INTER gerealiseerd heeft.  

Als projectmanager zorgt Harry ervoor dat ieder project tot in de puntjes soepel verloopt. Hij overziet het geheel en is de schakel tussen INTER en de klant.  

Zodra de spiksplinternieuwe studio is opgeleverd komt Martijn in beeld. Martijn weet als geen ander hoe het besturingssysteem van de studio werkt en geeft hierin trainingen. Na de uitleg van Martijn kun je dan echt aan de slag met het maken van een professionele video. 

Pauline ondersteunt het team op het gebied van de marketing. Zij zorgt ervoor dat de website up-to-date is, maakt content en helpt bij het organiseren van webinars. Daarover gesproken, houd 2 februari vrij in je agenda. Dan staat de eerste webinar van 2023 gepland en leggen we je haarfijn uit hoe je kunt beginnen met een eigen studio! Meld je hier aan

Ben jij na het lezen van dit artikel benieuwd geworden naar deze gezichten? We hebben natuurlijk een paar leuke kiekjes geschoten voor het green screen in onze eigen studio en in het werkveld. Check ze bovenaan het artikel!