Nieuws

Lees hieronder het laatste nieuws over StudioCast.

KENNISWEBINAR: De strategie voor een succesvol webinar!

thumbnailWil u succesvolle webinars organiseren of uw webinars naar een hoger level tillen? Bekijk dan op donderdag 15 december van 16:00 tot 16:30 het webinar ‘De strategie voor een succesvol webinar!’. In dit webinar vertellen Brian Kragtwijk en Dorus Homveld hoe u zelf een succesvol webinar kan geven. In het webinar wordt de theorie afgewisseld met ervaringen uit de praktijk. Brian Kragtwijk en Dorus Homveld zullen vanuit hun eigen expertise en ervaring belichten wat er allemaal bij komt kijken om een webinar te laten slagen.

Lees meer

Terugblik eerste webinar ‘Je eigen in-house webcast studio: waarom, wat en hoe?’ vanuit de StudioCast studio

Webinar StudioCastDonderdag 22 september heeft het eerste webinar plaatsgevonden in de StudioCast studio in Duiven. Tijdens het webinar hebben sprekers Dorus Homveld en Geert-Jan van der Mark gesproken over een eigen in-house webcast studio en de voordelen die dit met zich meebrengt. Met een opkomst van ruim 60 kijkers en de hoge mate van interactie, kijken beide heren terug op een succesvol webinar.

Lees meer

WEBINAR: Je eigen in-house webcast studio (22 september)

Webinar aankondiging website v2

Effectiever communiceren met video? Zelf professionele webinars organiseren op een gemakkelijke manier? Online videotrainingen voor uw medewerkers verzorgen? Organisaties besparen geld door over te gaan naar videomarketing. Zo is een webinar bijvoorbeeld een enorm snelle leadgenerator tegen minimale kosten en maximale impact. Met StudioCast, de gebruiksvriendelijke inhouse webcast studio, bent u flexibel, bespaart u tijd en geld.

Lees meer

Neem nu gratis een video op van 10 minuten!

U wilt uw boodschap snel en duidelijk communiceren naar een gerichte doelgroep, dit kunnen klanten, leveranciers, medewerkers, cursisten etc. zijn. Maar hoe pakt u dit aan? De beste manier om snel en duidelijk te communiceren gaat door middel van videocommunicatie. Grote kans dat u hier nog weinig tot geen ervaring mee heeft. Dat komt goed uit! U kunt nu kennis komen maken met StudioCast, dé in-house webcast studio, waarmee u zelf in uw eigen omgeving eenvoudig professionele webinars & video’s kunt maken.

Lees meer

StudioCast studio in Duiven live voor demonstraties

StudioCast live voor demonstraties

Sinds het webinar ‘Je eigen in-house webcast studio: waarom, wat en hoe?’ is op 23 mei jl. samen met partner Company Webcast de StudioCast studio met alle betrokkenen voor het eerst in gebruik genomen. Sindsdien zijn alle geïnteresseerden welkom in Duiven en hebben vele bedrijven al kennis gemaakt met de mogelijkheden van de StudioCast studio. Bent u ook benieuwd naar hoe uw organisatie zelf video’s maakt en live webinars houdt – oftewel: overstapt op videomarketing? Maak dan een afspraak. Onze specialisten ontvangen u graag voor een persoonlijke demonstratie.

Lees meer

Nieuwe website StudioCast online

Na maanden van voorbereiding is de nieuwe website van StudioCast online! Op deze nieuwe website kunt u meer informatie vinden over StudioCast, de in-house webcast studio waarmee bedrijven, overheden en instellingen zelf eenvoudig professionele video’s en webinars kunnen opnemen zonder dat daar uitgebreide AV kennis voor benodigd is.

Lees meer

Ontdek IBC 2016 …

StudioCastVan vrijdag 9 september tot en met dinsdag 13 september vormt de Amsterdamse RAI wederom het toneel voor de IBC, International Broadcasting Convention. Dè internationale beurs voor de AV-professional!

Zoals altijd bezoekt ook Inter Visual Systems de IBC. Onze collega’s adviseren u graag over de (nieuwste) producten, ontwikkelingen en technieken, die exposanten tonen. Daarnaast willen zij u graag de mogelijkheden laten zien op het gebied van de inrichting van uw televisie- of webcaststudio. Door de opkomst van het internet en daarmee online video boodschappen heeft met name de laatste een enorme vlucht genomen de afgelopen jaren. Graag willen wij u dan ook de verschillende mogelijkheden demonstreren voor het opnemen en het streamen van content in eigen beheer.

Lees meer

Terugblik webinar ‘Je eigen in-house webcast studio: waarom, wat en hoe?’

Maandag 23 mei heeft het webinar ‘Je eigen in-house webcast studio: waarom, wat en hoe?’ plaatsgevonden. Dit is het eerste webinar wat gegeven is door Inter Visual Systems. Sprekers Dorus Homveld en Geert-Jan van de Mark kijken terug op een succesvol webinar. Naar aanleiding van het webinar zijn er veel positieve reacties binnengekomen.

Lees meer

WEBINAR 23 mei – Je eigen inhouse webcast studio

Op 23 mei as vindt het webinar plaats over de vraag die steeds meer bedrijven stellen: Waarom zou onze organisatie kiezen voor een inhouse webcast studio?

In 1 uur leer je:

  • Banner Webinar Eigen inhouse webcast studioWaarom communiceren met video een must is;
  • Hoe studiocast video communicatie laagdrempelig maakt voor organisaties;
  • Wanneer je kiest voor een inhouse webcast studio;
  • Veel voorkomende fouten bij de inrichting (do’s en don’ts);
  • Welke kennis als organisatie benodigd is om met een inhouse webcast studio te werken;
  • Wat de kosten zijn van een eigen inhouse webcast studio.

Lees meer

Inter Visual Systems en Company Webcast creëren inhouse webcast studio : Inter Visual Systems

Met de samenwerking hebben Company Webcast en Inter Visual Systems als doel om antwoord te geven op de veelgestelde vragen: Hoe maken wij als bedrijf eenvoudig zelf professionele (live) webinars en online video’s? Hoe kunnen we dit kosteneffectief doen? Hoe zorgen we dat communiceren via online video laagdrempelig wordt voor onze mensen?

Lees meer