Kenniswebinar: Je eigen webcast studio

11 februari, 2021

Organisaties en bedrijven blijven graag in contact met hun achterban en stakeholders. Hierdoor heeft online videocommunicatie mede door Covid-19 het afgelopen jaar een enorme vogelvlucht gekregen. Graag nemen wij jou in het aankomende webinar mee in de wondere wereld van webinars en webcasting vanuit je eigen webcast studio. We bespreken de mogelijkheden en welke voordelen dit met zich mee brengt. Hoe je content kan creëren op een professionele wijze online en offline. In deze webinar leggen onze experts dit uit. Wij organiseren het webinar op donderdag 25 februari 2021 om 15:00 uur.

In dit webinar vertellen Mark de Greef & Barteld Dalhuisen over de mogelijkheden die een eigen inhouse webcast studio te bieden hebben. Uit welke onderdelen bestaat een webcast studio, en waarom is het belangrijk om video, licht en geluid goed afgeregeld te hebben?

Onderwerpen die tijdens het webinar worden besproken

  • Webcast studio: Waarom, wat en hoe?
  • Ontwikkelingen online video
  • Veranderingen laatste jaar
  • Toepassingen Webcast studio
  • Basis webcast studio en uitbereidingen
  • Investering

De webcast studio

Een webcast studio om zelf eenvoudig professionele webinars & video’s te maken. Die uw doelgroep live of on-demand via het internet kan bekijken. Onze webcast studio is speciaal ontwikkeld voor bedrijven en instellingen die op een eenvoudige manier meer gebruik willen gaan maken van videocommunicatie. Het systeem is gebruiksvriendelijk door de touch bediening en is breed inzetbaar. Er zijn geen AV-professionals nodig aangezien na een korte training iedere medewerker een video en/of webinar kan regisseren.
Deze content kan je direct publiceren/streamen.

Vergaderen, lesgeven, trainingen geven; online, fysiek en/of hybride

Jij past je aan, aan de nieuwe situatie en wij passen het product aan op jou!

Onze webcast studio begint bij de ‘Basis studio’ en kan zover worden uitgebreid als jij dat wilt. Verschillende opties en verschillende keuzes en waar nodig leveren wij maatwerk. In het webinar worden al deze opties uitgebreid toegelicht. En vragen kunnen live worden beantwoord.

De sprekers: Mark de Greef & Barteld Dalhuisen

Mark werkt als Senior Account Manager bij INTER. Hij is circa 4 jaar verantwoordelijk voor de industrie- en utiliteitsmarkt binnen Business Team Enterprise.
Het afgelopen jaar heeft Mark de groei van studio’s exponentieel zien toenemen. Mede door het vele thuiswerken willen we al de medewerkers, stakeholders, relaties, e.d. graag op de hoogte houden. Hierdoor is Mark zich meer gaan verdiepen in de verschillende studio oplossingen en staat hij je graag te woord.

Barteld Dalhuisen werkt als Solutions Architect bij INTER. Met een focus op broad- en webcasting. Hij heeft een jarenlange ervaring in de televisiewereld en het Hilversumse. Als hobby is Barteld actief bij de lokale omroep. Hij is geïnteresseerd in technische ontwikkelingen en staat altijd open voor een goed gesprek. Als visionair komt hij met ideeën en nieuwe kansen. Mede hierdoor heeft Barteld het afgelopen jaar een legio aan webcast studio’s succesvol opgeleverd.