Company Webcast en INTER lanceren In-Company Studio

15 juni, 2021

Company Webcast en INTER lanceren In-Company Studio. Met de samenwerking voorzien Company Webcast en INTER organisaties in de behoefte om zelf eenvoudig professionele (live) webinars te maken, publiceren en uit te zenden.

Maak je eigen professionele webinars

Een presentatie van de kwartaalcijfers voor partners, een organisatiebrede jaarvergadering met alle medewerkers of een afscheid van een gewaardeerde collega dat best uit mag monden in wat gezelligheid. Contact leggen met je medewerkers was nog nooit zo eenvoudig. Laat je boodschap voor zich spreken. Interactief, live en zonder haperingen. Jouw eigen webinars maak je nu zelf vanuit een studio binnen jouw organisatie.

De In-Company Studio van Company Webcast en INTER combineert zelfstandigheid met deskundige begeleiding voor een professioneel resultaat. Je maakt gebruik van een state-of-the-art webinar platform dat is gekoppeld aan een studio die je flexibel aanpast aan jouw wensen.

Over Company Webcast

Met meer dan 10.000 live en interactieve uitzendingen per jaar is Company Webcast sinds 2005 marktleider op het gebied van webinars, webcasts en conference calls. Hun uitgebreide kennis is gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring. Met een reeks van oplossingen, geschikt voor verschillende use cases en budgetten, ondersteunt Company Webcast vele (inter)nationale bedrijven bij het maximaliseren van hun zichtbaarheid en het communiceren met hun stakeholders waar ook ter wereld.

Company Webcast maakt deel uit van Euronext Corporate Services, de leidende pan-Europese beurs in de eurozone en is actief in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Noorwegen, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk.

Over INTER

Al meer dan 50 jaar is INTER actief op de markt als IT/procesconsultant in binnen- en buitenland. Onze oplossingen zijn betrouwbaar en stabiel. Naast het leveren van oplossingen zijn wij ook hét verlengstuk van de serviceorganisatie van de klant. We begeleiden relaties niet alleen intensief in het voortraject en tijdens projectrealisatie, maar ook na oplevering. INTER staat voor kennis, ervaring en innovatie. Dit doen wij samen, nooit alleen.