thumbnailWil u succesvolle webinars organiseren of uw webinars naar een hoger level tillen? Bekijk dan op donderdag 15 december van 16:00 tot 16:30 het webinar ‘De strategie voor een succesvol webinar!’. In dit webinar vertellen Brian Kragtwijk en Dorus Homveld hoe u zelf een succesvol webinar kan geven. In het webinar wordt de theorie afgewisseld met ervaringen uit de praktijk. Brian Kragtwijk en Dorus Homveld zullen vanuit hun eigen expertise en ervaring belichten wat er allemaal bij komt kijken om een webinar te laten slagen.

Wilt u weten hoe u de juiste strategie bepaalt voor een succesvol webinar? Volg dan het webinar op donderdag 15 december.

In dit webinar leert u onder andere:

  • Hoe u doelen en succesfactoren van bepaalt;
  • Waarom het belangrijk is de doelgroep te definiëren;
  • Welke promotiekanalen belangrijk zijn voor het promoten van een webinar;
  • Hoe u de juiste webinarcontent kiest;
  • Waarom u de resultaten op de juiste manier moet analyseren;
  • Op welke manier u een webinar het beste kunt opvolgen.

inschrijven

De sprekers: Dorus Homveld & Brian Kragtwijkdorus-homveld

Dorus Homveld is sinds zijn komst bij Inter Visual Systems bezig met alles op het gebied van online video communicatie in de breedste zin van het woord. Als Account Manager is Dorus verantwoordelijk voor de uitrol van het concept StudioCast. De webcast studio waarmee bedrijven, instellingen en overheden eenvoudig zelf via bijvoorbeeld webinars, webcasts of video on demand met hun doelgroep kunnen communiceren.

brian-kragtwijkBrian Kragtwijk houdt zich als zelfstandige bezig met de creatieve vertaalslag van complexe bedrijfskundige en maatschappelijke vraagstukken naar concrete projecten voor vernieuwende banen, verdienmodellen, community building en duurzaam ondernemerschap. Hierbij heeft hij zich gespecialiseerd in (live) videoproducties, communicatie en strategische ketenregie binnen de business-to-business sector. Samen met Inter Visual Systems voegt hij waarde toe aan de inzetbaarheid van StudioCast.