Webinar aankondiging website v2

Effectiever communiceren met video? Zelf professionele webinars organiseren op een gemakkelijke manier? Online videotrainingen voor uw medewerkers verzorgen? Organisaties besparen geld door over te gaan naar videomarketing. Zo is een webinar bijvoorbeeld een enorm snelle leadgenerator tegen minimale kosten en maximale impact. Met StudioCast, de gebruiksvriendelijke inhouse webcast studio, bent u flexibel, bespaart u tijd en geld.

Wilt u weten hoe u zelf eenvoudig professionele (live) webinars en/of videoclips maakt? Volg dan het webinar op donderdag 22 september.

Op donderdag 22 september vindt van 16:00 tot 16:30 het webinar ‘Je eigen in-house webcast studio: Waarom, wat en hoe?’ plaats. In dit webinar vertellen Geert-Jan van der Mark en Dorus Homveld wat een in-house webcast studio is en welke voordelen dit met zich meebrengt. Vanuit hun specialisme is StudioCast ontwikkeld.

In dit webinar leert u onder andere:

  • Waarom communiceren met video een must is;
  • Hoe studiocast video communicatie laagdrempelig maakt voor organisaties;
  • Wanneer je kiest voor een in-house webcast studio;
  • Veel voorkomende fouten bij de inrichting (do’s en don’ts);
  • Welke kennis als organisatie benodigd is om met een in-house webcast studio te werken;
  • Wat de kosten zijn van een eigen in-house webcast studio.

button%20inschrijven%20webinar

Dorus_Geert_Jan-1De sprekers: Geert-Jan van der Mark & Dorus Homveld

Geert-Jan van der Mark is meer dan 20 jaar werkzaam in de markt voor camera- en studio-oplossingen voor omroepen, scholen en bedrijfsjournaals. Met de opkomst van internet is Geert-Jan zich gaan specialiseren in het bouwen van Webcasting, Video On Demand, E-Learning en Webinar studio’s. Door de toenemende behoefte van bedrijven om in eigen beheer content op te nemen en te streamen, is hij één van de grondleggers van het StudioCast concept.

Dorus Homveld is in 2015 bij Inter Visual Systems gestart en houdt zich sindsdien bezig met alles op het gebied van online video communicatie in de breedste zin van het woord. Als account manager is Dorus verantwoordelijk voor de uitrol van het nieuwe concept StudioCast. De webcast studio waarmee bedrijven eenvoudig zelf via bijvoorbeeld webinars, webcasts of video on demand met hun doelgroep kunnen communiceren.

Meer informatie over StudioCast vindt u op deze website.