U wilt uw boodschap snel en duidelijk communiceren naar een gerichte doelgroep, dit kunnen klanten, leveranciers, medewerkers, cursisten etc. zijn. Maar hoe pakt u dit aan? De beste manier om snel en duidelijk te communiceren gaat door middel van videocommunicatie. Grote kans dat u hier nog weinig tot geen ervaring mee heeft. Dat komt goed uit! U kunt nu kennis komen maken met StudioCast, dé in-house webcast studio, waarmee u zelf in uw eigen omgeving eenvoudig professionele webinars & video’s kunt maken.

De StudioCast studio is liveDe komende maanden ontvangen onze specialisten u graag om kosteloos een korte video (circa 10 minuten) op te nemen in onze StudioCast studio. Dit kan een uitleg van een product zijn, een interne boodschap van het management, een korte training, een bericht van personeelszaken of een aankondiging van marketing. Uiteraard zijn eigen ideeën ook van harte welkom. U krijgt van ons de mogelijkheid de video live uit te zenden (webcasten) of naderhand te publiceren (on-demand).  Het opnemen van de video wordt afgewisseld met een introductie van onze StudioCast applicatie. Hiermee kunt u op een eenvoudige manier alle losse componenten van de studio bedienen, zoals verlichting, geluid, achtergronden en camera’s. Uiteraard krijgt u ook de mogelijkheid om zelf met de StudioCast applicatie aan de slag te gaan.

Bent u geïnteresseerd? Maak dan snel een afspraak met een van onze specialisten, Geert-Jan van der Mark of Dorus Homveld. Wanneer u op voorhand al meer informatie wilt ontvangen over StudioCast kunt u ook contact opnemen.