Na maanden van voorbereiding is de nieuwe website van StudioCast online! Op deze nieuwe website kunt u meer informatie vinden over StudioCast, de in-house webcast studio waarmee bedrijven, overheden en instellingen zelf eenvoudig professionele video’s en webinars kunnen opnemen zonder dat daar uitgebreide AV kennis voor benodigd is.

Op de website worden onder andere vier mogelijke toepassingen besproken waarvoor een in-house webcast studio kan worden website studiocastingezet:

* Webinar

* Webcast

* Video on demand

* E-learning

Daarnaast krijgt u ook een inzicht uit welke componenten een in-house studio bestaat en hoe al deze componenten samen komen in onze unieke user interfase. StudioCast stelt u in staat om alle losse studio componenten, zoals bijvoorbeeld: verlichting, geluid en de camera’s eenvoudig te bedienen door gebruik te maken van het touchpanel. Op de website vindt u ook een videoclip waarin we laten zien hoe eenvoudig het gebruikt van StudioCast in de praktijk is.

Wilt u meer informatie over StudioCast ontvangen, neem dan contact op met onze accountmanagers, Geert-Jan van der Mark of Dorus Homveld.