StudioCastVan vrijdag 9 september tot en met dinsdag 13 september vormt de Amsterdamse RAI wederom het toneel voor de IBC, International Broadcasting Convention. Dè internationale beurs voor de AV-professional!

Zoals altijd bezoekt ook Inter Visual Systems de IBC. Onze collega’s adviseren u graag over de (nieuwste) producten, ontwikkelingen en technieken, die exposanten tonen. Daarnaast willen zij u graag de mogelijkheden laten zien op het gebied van de inrichting van uw televisie- of webcaststudio. Door de opkomst van het internet en daarmee online video boodschappen heeft met name de laatste een enorme vlucht genomen de afgelopen jaren. Graag willen wij u dan ook de verschillende mogelijkheden demonstreren voor het opnemen en het streamen van content in eigen beheer.

Daarnaast kunnen zij u informeren over onze StudioCast oplossing.  StudioCast is dé in-house webcaststudio, ontwikkeld door Inter Visual Systems om zelf eenvoudig professionele webinars en video’s te maken, die live of on-demand via het internet bekeken kunnen worden. Daarnaast kan de studiocast ingezet worden voor E-learning.

Voor een afspraak tijdens de beurs neemt u contact op met Geert-Jan van der Mark (026-3196969).

Vraag hier uw GRATIS TOEGANGSKAARTEN aan!

IBC 2016Over de IBC

IBC is hèt evenement voor de wereldwijde professional op het gebied van creatie, management en het distribueren van entertainment- en nieuwscontent. Zij vormt het platform op het gebied van elektronische media en entertainment voor de huidige en toekomstige technologieën, business modellen en innovaties. Als één van ’s werelds meest prestigieuze conventies op het gebied van TV en media, geniet IBC, met meer dan 55.000 bezoekers uit meer dan 170 landen wereldwijd, grote bekendheid.