Op 23 mei as vindt het webinar plaats over de vraag die steeds meer bedrijven stellen: Waarom zou onze organisatie kiezen voor een inhouse webcast studio?

In 1 uur leer je:

  • Banner Webinar Eigen inhouse webcast studioWaarom communiceren met video een must is;
  • Hoe studiocast video communicatie laagdrempelig maakt voor organisaties;
  • Wanneer je kiest voor een inhouse webcast studio;
  • Veel voorkomende fouten bij de inrichting (do’s en don’ts);
  • Welke kennis als organisatie benodigd is om met een inhouse webcast studio te werken;
  • Wat de kosten zijn van een eigen inhouse webcast studio.

 

Voor meer informatie en inschrijven ga je naar www.webinar.nl.

Schrijf u in op webinar.nl

De sprekers: Geert-Jan van der Mark & Dorus Homveld

Geert-Jan van der Mark is meer dan 20 jaar werkzaam in de markt voor camera- en studio-oplossingen voor omroepen, scholen en bedrijfsjournaals. Met de opkomst van internet is Geert-Jan zich gaan specialiseren in het bouwen van Webcasting, Video On Demand, E-Learning en Webinar studio’s. Door de toenemende behoefte van Geert-Jan van der Mark & Dorus Homveldbedrijven om in eigen beheer content op te nemen en te streamen, is hij één van de grondleggers van het StudioCast concept.

Dorus Homveld is in 2015 bij Inter Visual Systems gestart en houdt zich sindsdien bezig met alles op het gebied van online video communicatie in de breedste zin van het woord. Als account manager is Dorus verantwoordelijk voor de uitrol van het nieuwe concept StudioCast. De webcast studio waarmee bedrijven eenvoudig zelf via bijvoorbeeld webinars, webcasts of video on demand met hun doelgroep kunnen communiceren.