Met de samenwerking hebben Company Webcast en Inter Visual Systems als doel om antwoord te geven op de veelgestelde vragen: Hoe maken wij als bedrijf eenvoudig zelf professionele (live) webinars en online video’s? Hoe kunnen we dit kosteneffectief doen? Hoe zorgen we dat communiceren via online video laagdrempelig wordt voor onze mensen?

Impressie StudioCast webcast studioForrester Research geeft aan dat de kans 75% groter is dat iemand een video bekijkt, dan een mail, whitepaper of brochure leest. Organisaties zullen dus steeds meer en meer gebruik moeten gaan maken van online video’s om hun medewerkers, klanten, prospects en andere stakeholders echt te bereiken. Tegelijkertijd geven organisaties aan dat de productietijd en productiekosten voor het maken van online video’s en webinars te lang en te hoog zijn.

StudioCast is een geïntegreerde oplossing waarmee organisaties in hun eigen inhouse studio de mogelijkheid creëren om eenvoudig, zonder de hulp van audiovisuele experts, professionele (live) webinars uit te zenden, videoclips op te nemen en direct online te publiceren.

Optelsom van expertise in webinars en studio-inrichting
Als marktleider in de corporate markt begeleidt en ontzorgt Company Webcast al jaren (inter)nationale bedrijven bij het maken van interactieve webinars, die online worden gepubliceerd via het RoyalCast platform. De uitzendingen worden doorgaans verzorgd vanuit hun eigen webinar studio’s in Rotterdam en Amsterdam. Deze studio’s zijn ingericht door Inter Visual Systems, ervaren audiovisueel system integrator gespecialiseerd in het bouwen van Webcasting, Video On Demand, E-Learning en Webinar studio’s.
Sprekers webinar 'Je eigen inhouse webcast studio'
Geen investering vooraf
Naast een geïntegreerde aanpak met een zeer eenvoudige bediening, is het ook uniek dat StudioCast ook zonder hoge investering vooraf al beschikbaar is. Voor een vast bedrag per maand is het mogelijk om een compleet nieuwe ingerichte inhouse webcast studio te realiseren.

Live webinar
Maandag 23 mei om 16.00 uur zal tijdens het live webinar ‘Je eigen inhouse webcast studio: Waarom, wat en hoe?’ StudioCast nader worden toegelicht en gepresenteerd. Presentatoren zijn Geert-Jan van der Mark en Dorus Homveld van Inter Visual Systems, en Olaf Lawerman van Company Webcast. Voor meer informatie en aanmelden:

Aanmelden webinar